Mainostoimisto, jolle sinä olet tärkein

Luovina on erilaisia yrityksiä yhteisöjä palveleva mainostoimisto.

Toteutamme myös freelancer-työt vuosien ammattitsidolla.

Luovina on mainostoimisto sinulle, joka arvostat

asiakaslähtöisyyttä, laatua ja järkeviä hintoja

Kuulumisia ja vuosi 2015

Luovinan verkkosivut sekä Facebook-sivu saivat tänään talvista piristystä, sillä onhan tätä talvea riittänytkin jo jonkin aikaa. Viimeisten kuukausien aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja työntekoa on riittänyt vielä viikonlopuillekin. Aloitin marraskuun lopulla mainosten suunnittelun toisessa yrityksessä, joten loppuvuoden 2014 keskityin uuden työn oppimiseen. Nyt tilanne on kuitenkin alkanut taas palata rauhallisempiin uomiinsa. Vaikka olenkin nyt siis yrittäjyyden lisäksi työntekijä, tämä ei vaikuta Luovinan toimintaan muuten, paitsi sillä, että tilaukset valmistuvat pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Eli homma jatkuu asiakkaan kannalta aivan normaalisti ja osoitteesta info@luovina.fi saa todella helposti kiinni ja voit jättää vaikka soittopyynnön.

Vuosi 2015 lupaa Luovinalle ja minulle paljon uusia, mahtavia haasteita sekä yhteistyökuvioita. Yrityksen kehittämisestä löytyy paljon hyviä ideoita ja suunnitelmia, joten eiköhän laiteta hihat heilumaan.

Onko yritykselläsi tai yhdistykselläsi myös suunnitelmia vuodelle 2015, esimerkiksi ulkoasu-uudistus? Ota yhteyttä: marjukka@luovina.fi ja pyydä tarjous. Mahtavaa alkanutta vuotta sinulle ja menestystä vuodelle 2015!

Psst! Myös portfolio sai päivitystä tänään ja myös lisätäytettä on luvassa lähiaikoina.

Asiakkaat kertovat

“Olen ihan fiiliksissä uusista nettisivuistamme!”

– Tuuli

“Mukavaa, kun hommat hoituu näin vaivattomasti.”

– Seinäjoen Judoseura

Luovinan blogi

Blogissa käsitellään monia eri aiheita mainontaan, sosiaaliseen mediaan, viestintään ja kulttuuriin liittyen. Päivityksissä käsitellään myös yrityksen toimintaan liittyviä uutisia ja kerrotaan ajankohtaisista, tärkeistä ja vähemmän tärkeistäkin asioista.

Löydä