Mainostoimisto, jolle sinä olet tärkein

Luovina on erilaisia yrityksiä yhteisöjä palveleva mainostoimisto.

Toteutamme myös freelancer-työt vuosien ammattitsidolla.

Luovina on mainostoimisto sinulle, joka arvostat

asiakaslähtöisyyttä, laatua ja järkeviä hintoja

Tällaiset sivut löytyvät helposti Googlesta

Olen käynyt muutamia yksittäisiä keskusteluja Googlen uusista verkkosivujen näkyvyyteen vaikuttavista muutoksista ja halusin mainita asiasta vielä täällä blogin puolellakin. 21.4.2015 alkaen Google on muuttanut algoritmiään sillä seurauksella, että mikäli sivustosi ei mukaudu laitteen mukaan, sen näkyvyys Googlessa huononee. Muutoksen myötä hakukone suosii nyt myös sivuja, joilla on helposti klikattavat linkit ja suurikokoisempaa tekstiä. Lähde: Tekniikka&talous

Responsiivisuus, eli mukautuva suunnittelu tekee siis verkkosivun selaamisesta sujuvaa ja mutkatonta niin pöytäkoneella, läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Tämä parantaa sivuston luettavuutta, käyttökokemusta ja vaikuttaa nyt myös siis hakukonenäkyvyyteen. Jo ainoastaan luettavuuden ja käyttökokemuksen vuoksi responsiivisuus on eriarvoisen tärkeää, sillä huonosti toimiva sivu karkottaa kävijät nopeasti.

Luovinan asiakkailla ei muutoksesta huolimatta ole hätää, sillä asiasta on pidetty jo ennakkoon huolta. Meiltä lähtevät sivut on jo pitkään suunniteltu responsiivisiksi ja muutkin tässä muutoksessa esille tulleet asiat on aina pyritty ottamaan huomioon.

Kaipaako yrityksesi, yhdistyksesi tai projektisi verkkosivu uutta ilmettä tai lisää näkyvyyttä hakukoneissa? Tahtoisitko nykyaikaiset sivut, jotka mukautuvat laittelle sopiviksi? Pyydä tarjous

Toimisto
Responsiivisuus vaikuttaa nyt myös Google-näkyvyyteen.

Asiakkaat kertovat

“Olen ihan fiiliksissä uusista nettisivuistamme!”

– Tuuli

“Mukavaa, kun hommat hoituu näin vaivattomasti.”

– Seinäjoen Judoseura

Luovinan blogi

Blogissa käsitellään monia eri aiheita mainontaan, sosiaaliseen mediaan, viestintään ja kulttuuriin liittyen. Päivityksissä käsitellään myös yrityksen toimintaan liittyviä uutisia ja kerrotaan ajankohtaisista, tärkeistä ja vähemmän tärkeistäkin asioista.

Löydä