200e laina nopeasti tilille 2024 – toimi näin

Monet ovat akuutin rahan tarpeessa, sillä yllättävä meno tai erääntyvät laskut painavat päälle. On tärkeää voida ostaa esimerkiksi uusi pesukone mahdollisimman pian vanhan sanoessa työsopimuksen irti. Kaiken paras olisi, jos löytyisi sen verran rahaa puskuritililtä, että voisi käydä hakemassa uuden koneen tilalle. 

Usein tällaista mahdollisuutta ei kuitenkaan ole. Tekevälle aina sattuu ja äkillinen tarve rahalle iskee usein juuri silloin kun tilillä ei ole yhtään ylimääräistä. Mitä tehdä siinä tapauksessa, että on pakko saada pikaisesti lainaa 200e? 

Kun hätä on suurin, apukin on lähellä

Mikä onni, että netissä on runsaasti erilaisia pikaluottosivustoja, joilta voi hakea lainaa. Lainaa on mahdollista saada kellon ympäri jokaisena viikonpäivänä. Ja mikä parasta: rahat voi saada heti tilille. Sinun ei tarvitse muuta kuin täyttää netissä lainahakemus, joka käsitellään pian. Mikäli olet täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa, todennäköisesti myös saat lainaa.  

Äkillistä rahantarvetta voit siis paikata hakemalla netissä lainaa ilman vakuuksia. Näin saat nopeasti helpotusta ahdinkoosi, olipa lainantarpeesi millainen hyvänsä. Muista kuitenkin, että vaikka lainantarpeesi olisi vain pikalaina 200e, silti on hyvä kilpailuttaa lainat. 

Kuinka nopeasti voi saada 200e tilille?

Vakuudettoman lainan kaikkein paras puoli on sen nopeus ja vaivattomuus. Lainaa on mahdollista hakea täysin sähköisesti, joten voit tehdä hakemuksen vaikka olisit missä tahansa. Yleensä sinun ei edes tarvitse selitellä luotonmyöntäjälle, mihin aiot lainarahat käyttää. 

Voit saada 200e lainaa lähes jokaiselta lainayritykseltä. Kun olet hyväksynyt saamasi lainatarjouksen, voit tämän jälkeen allekirjoittaa seuraavaksi saapuvan lainasopimuksen. Allekirjoituksen voit hoitaa näppärästi pankkitunnuksillasi ja tämän jälkeen lainarahat siirtyvät välittömästi tilillesi. Mikäli siis rahalle on todella kiire, on tällainen tilille heti maksettava 200e laina erinomainen keino saada rahat käyttöön mahdollisimman pian. 

Yleensä lainanantaja ilmoittaa tekstiviestillä tiedon lainan myöntämisestä välittömästi lainahakemuksen käsittelyn jälkeen. Saat samalla myös ohjeet kuinka voit nostaa lainan. Yleensä siis rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana, mutta toki tämä riippuu pankista. 

Tarvitaanko lainahakemukseen liitteitä?

Jotta saisit myönteisen luottopäätöksen, sinun tulee täyttää kaikki lainan saamisen ehdot. Lisäksi sinun pitää toimittaa lainanantajalle tarvittavat liitteet annetussa ajassa. Yleensä lainanantajat pyytävät ainoastaan palkkakuittia tai jotain muuta vastaavaa, jolla voit osoittaa omaavasi säännölliset kuukausitulot. Yleensä 200e lainoissa ei tarvita minkäänlaisia liitteitä, vaan saat lainan täysin ilman niitä tilillesi. 

Lainanantajat pystyvät varmistumaan sinun lainan takaisin maksukyvystäsi vaadittujen liitteiden avulla. Kulutusluottoja haettaessa ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten lainan myöntämisen edellytyksenä ovat hakijan säännölliset tulot. Niiden tulee olla tarpeeksi isot, jotta lainaa voidaan lyhentää sovittujen maksuerien puitteissa. 

Voit liitteiden avulla myös todistaa tulojesi olevan paikkansa pitävät, sillä tämä vaikuttaa myönnettävän lainan määrään. Voit saada paremman lainatarjouksen, mitä tarkemmin ilmoitat kaikki tulosi. Liitteet on hyvä ottaa esille jo kun täytät hakemusta, jotta saat kirjattua siihen tulotietosi täsmälleen oikein. Näin hakemuksesi ei ole puutteellinen eikä lainanmyöntämis-prosessi hidastu eikä rahojen tilille maksu viivästy suotta. 

Millaiset ovat 200 euron lainan korot ja kulut?

200 euron lainan kulut ja korot saattavat vaihdella paljonkin. Tämän vuoksi lainoja kannattaa aina vertailla huolellisesti ja saada näin selvää säästöä. On myös mahdollista saada lainaa 200e täysin ilmaiseksi, mikäli onnistuu hyödyntämään uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset. On kuitenkin huomioitava, että tällaisissa tapauksissa lainan maksuaika on yleensä kovin lyhyt. Kannattaa siis tarkkailla tarjouksia, jolloin on mahdollista saada täydennystä akuuttiin rahapulaan täysin ilman ylimääräisiä kuluja ja korkoja. 

Lainojen korot ja kulut määräytyvät tarjouksen antaneen rahoituslaitoksen tai pankin perusteella, joten täysin yksiselitteistä summaa on vaikea antaa. Lainan nimelliskorko voi olla mitä tahansa 4,19–20 % välillä. Lisäksi joillakin lainanantajilla voi lainaan kuulua avausmaksu tai kiinteä kuukausittain toistuva tilinhoitomaksu. Lainahakemuksen täyttämällä voit verrata saatujen lainatarjousten kuluja, kuukausieriä sekä korkoja. 

Voinko saada 200 euron lainan?

200 euron lainalle löytyy monia vaihtoehtoja, mikäli olet hakemassa hieman pienempää lainaa. Mikäli haluat saada ainoastaan pienen lainan lyhyeksi ajaksi, sinun kannattaa etsiä netistä edullinen 200e laina. Mikäli haluat saada 200 lainan ilmaiseksi joustavalla maksuajalla, on ehkä hyvä harkita joustolainaa. Mikäli tiedät jo valmiiksi, että pystyt maksamaan lainan takaisin pienen ajan sisällä, joustolainan ilmainen ensimmäinen nosto saattaa olla kannattavin vaihtoehto. Voit aina sulkea tililuoton tämän jälkeen, sitä ei ole mikään pakko pitää toiminnassa. 

Nykyään lähes jokainen lainaa myöntävä taho tarjoaa myös 200 euron joustolainaa. Kun haet joustolainaa, sinulle voidaan avata 2 000 euron tililuotto, jolta voit sitten tehdä nostoja tilillesi tarpeesi mukaan. Joustolaina on vähän kuin luottokortti, mutta nostat rahaa omalle tilillesi korttimaksujen sijaan. Sinulta ei peritä mitään maksuja joutolainan tililuoton avaamisesta. Ainoastaan mikäli teet nostoja tilillesi, maksat tällöin lainasta. 

Monesti rahoituslaitosten suosittelemia lainoja ovat mielummin joustolainat kuin pikaluotot. Mikäli haluat tulevaisuudessa uudelleen tehdä nostoja, tämä onnistuu pelkällä tekstiviestillä eikä sinun tarvitse enää täyttää uutta hakemusta. 

Näin saat tilille heti 200e lainan